36 років тому  26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції сталася одна з  найбільших катастроф техногенного характеру в історії людства. Цього дня ми низько схиляємо голови і вшановуємо  мужніх, героїчних та самовідданих людей, які працюючи в зоні радіаційного лиха, локалізували аварію та врятували країну від радіаційного забруднення. Багато хто з них пожертвував заради цього життям  або втратив здоров’я і страждає від наслідків опромінення донині.

У Сухополовянській  громаді  вшанували  тих,  хто брав  участь у ліквідації  наслідків Чорнобильської катастрофи: 75  ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС І-ІІІ  категорій   та  14  вдовам були підготовлені та  надані  продуктові набори.

Висловлюємо вдячність народному депутату України  Борису Приходьку  та в.о. керівника Прилуцької міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України  Олені Охріменко  у наданні допомоги  для формування наборів, а також виявлену турботу до людей, які, не шкодуючи свого життя і здоров’я брали участь у ліквідації наслідків Чорнобильської трагедії.  

Нехай пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій та процвітання. Щиро  бажаємо кожному ліквідатору аварії на ЧАЕС та їх родинам  миру, міцного здоров’я, життєвої енергії, достатку і злагоди. Пам'ятаємо Ваш Подвиг!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису