Відповідно до розпорядження Сухополов’янського сільського голови  Дениса Росовського на  території населених пунктів  громади з 1 по 30 квітня проходить традиційне весняне прибирання в рамках проведення місячника з благоустрою.  

28 та 29 квітня  до  весняного  місячника активно  долучилися керівництво Сухополов’янської громади, посадовці сільської ради, староста старостинського округу Тетяна Терентій, працівники Замістянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, закладу дошкільної освіти «Барвінок», сільського клубу та  комунального  підприємства «АРТ-С», які спільними зусиллями прибрали та упорядкували  територію  центральної частини  села Замістя (Замостянський старостинський округ).

Всі працювали у дружній та злагодженій  атмосфері заради єдиної мети - зробити  нашу громаду  чистою, охайною, затишною і комфортною для проживання її жителів та гостей!

Висловлюємо подяку  кожному, хто взяв участь  у прибиранні, а саме: посадовцям та працівникам бюджетних установ громади, керівнику та працівникам комунального підприємства «АРТ-С», а також висловлюємо слова щирої вдячності за наданий транспорт керівництву ТОВ «Прилуцький хлібодар», яке на постійній основі допомагає та підтримує  нашу громаду у різних сферах життєдіяльності.

Чистота та порядок залежить від кожного з нас! Все буде Україна! Злагоди та миру всім нам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису