Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  08 липня  2022 року о 10.00 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  21 сесії Сухополов’янської сільської ради  за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1 (розпорядження  сільського голови від  20 червня  2022 року № 80  «Про скликання двадцять першої сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради»).

На розгляд сесії  вносяться наступні питання:

    1. Про звіт про виконання бюджету Сухополов’янської сільської  територіальної громади за І квартал 2022 року  (код бюджету 25549000000).
    2. Про встановлення ставок єдиного податку на території Сухополов’янської сільської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області.
    3. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Сухополов’янської сільської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області.
    4. Про встановлення ставки транспортного податку на території Сухополов’янської сільської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області.
    5. Про встановлення ставки туристичного збору на території Сухополов’янської сільської  територіальної громади  у Прилуцькому районі у Чернігівській області.
    6. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Сухополов’янської сільської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області.
    7. Про внесення змін до додатку 1 рішення 3 (позачергової) сесії 8 скликання «Про прийняття до комунальної власності Сухополов’янської сільської ради об’єктів нерухомості та транспортних засобів».
    8. Про затвердження Порядку використання автогрейдера XCMG GR 135, норм витрат пального та мастильних матеріалів Сухополов'янської сільської ради (в новій редакції).
    9. Про скасування рішення 18 (позачергової) сесії 8 скликання  сільської ради від 04 лютого 2022 року «Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки гр. Полоз Л.О.».
    10. Про надання згоди на будівництво зерносушарки.
    11. Про внесення змін до договору оренди землі.
    12. Про прийняття до комунальної власності земельної ділянки.
    13. Про затвердження перспективного плану розвитку мережі закладів загальної середньої освіти Сухополов’янської сільської ради на                             2022-2026 роки.
    14. Про затвердження протоколу електронного аукціону з оренди комунального майна LLE001-UA-20220601-17894.
    15. Різне.


Фото без опису