Сухополов'янська ОТГ висловлює найщиріші співчуття рідним і близьким  з приводу  непоправної втрати Героя – старшого солдата Лозового Сергія Миколайовича (1975 р.н.), який  загинув 03 серпня 2022 року, захищаючи рідну землю від російського агресора, отримавши поранення несумісні з життям під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Мар’їнка. Сергій Миколайович неодноразово був на війні у 2015-2016 та  2019 роках. Останній раз був призваний на захист Батьківщини 21 квітня 2022 року, був старшим навідником 2 реактивного артилерійського відділення, 1 артилерійської батареї реактивного дивізіону. Мама Героя проживає в с.Дідівці Дідовецького старостинського округу громади.

Сільський голова Денис Росовський  від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету висловлює щирі  співчуття рідним  і   близьким  загиблого. Поділяємо  їх біль і горе, схиляємо голови в глибокій скорботі. Сухополов’янська громада  постійно  підтримує  та підтримуватиме родини  загиблих Героїв, надаючи відповідну  допомогу   у першочерговому порядку.

Нехай добрий, світлий спомин про  звитяжного захисника України назавжди залишиться в серцях всіх, хто його знав, поважав та любив.

Україна обов’язково переможе і настане переможний мир! Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя! Вічна пам'ять і слава Герою! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Фото без опису