Напередодні свята, 14 жовтня 2022 року,  очільник Сухополов’янської  громади  Денис Росовський  особисто завітав на підприємство ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» Агропромислового об’єднання імені Івана Супруненка, щоб привітати,  висловити найщиріші слова вдячності  та  відзначити  Почесними грамотами Сухополов’янської сільської ради за  сумлінну працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток галузі та з нагоди Дня працівників харчової промисловості колективи ТОВ «Прилуцький хлібодар» (директор Супруненко Микола Іванович) та ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» (генеральний директор Супруненко Людмила Миколаївна).

          Окремі працівники були відзначені Почесними Грамотами Сухополов’янської сільської ради за  сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток галузі та з нагоди Дня працівників харчової промисловості:

АБЛОГІНА Ніна Григорівна – приймальник-здавальник готової продукції  ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

БУТЕНКО Тамара Петрівна – дріжджовик бригади № 1 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ВАРИЧ Лариса Миколаївна – машиніст поточної лінії бригади № 4 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ГРИШКО Раїса Миколаївна - машиніст поточної лінії бригади № 3 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ДЕНИСЕНКО Василь Дмитрович – тістороб бригади № 1 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

КАРЛЕНКО Руслана Володимирівна – укладальник-пакувальник ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

КРАСНОЩОК Ніна Григорівна - укладальник-пакувальник ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ЛЕОНОВА Світлана Олександрівна – змінний  технолог ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

НОСКО Світлана Миколаївна - машиніст поточної лінії бригади № 1 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ПАВЛОЦЬКА Ніна Миколаївна – тістороб бригади № 1 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ПРИДАТЧЕНКО Ольга Володимирівна - дріжджовик бригади № 3 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

РЕВУ Ніна Іванівна – контролер харчової продукції бригади № 1 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

РЯБОКОНЬ Вікторія Василівна – пекар бригади № 2 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ХОНДА Любов Іванівна – начальник зміни бригади № 1 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ЧИГРИНА Олександр Петрович – оператор виробничих печей бригади                  № 1 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

ШЕВЧЕНКО Світлана Борисівна – пекар бригади № 3 ПрАТ «Прилуцький хлібозавод».

Денис Росовський наголосив на тому, що ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» та ТОВ «Прилуцький хлібодар»  є одними  із кращих підприємств харчової промисловості у Прилуцькому районі, керівництво яких  постійно працює над вдосконаленням  та впровадженням   найновіших технологій, вдало реалізовуючи  стратегію від лану до столу. Сільський голова  наголосив на тому, що з перших днів війни підприємства працювали у надзвичайно небезпечних і складних умовах, забезпечуючи хлібо-булочними виробами не лише мешканців територіальних громади Прилуччини, а й жителів інших регіонів Чернігівщини, не зупинивши  свою роботу  ні на день, за що їм заслужена шана і вдячність.

Слова щирих  вітань висловила генеральний директор ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» Людмила Супруненко, яка дякувала  кожному та кожній з працівників, які мужньо, ризикуючи власним життям, щодня виходили і відпрацьовували зміни. Зазначила, що підприємства з перших днів війни допомагали і на сьогодні продовжують допомагати Збройним силам України (було перераховано 2 млн.грн. на ЗСУ, постійно надається допомога військовим у вигляді продуктів харчування,  транспорту тощо). Людмила Миколаївна подякувала  за привітання особисто Денис Росовському та працівникам КЗ «Центр культури та дозвілля» сільської ради.

Шановні  працівники харчової промисловості, прийміть найщиріші  слова привітань з Вашим професійним святом! Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчої енергії, сил та витримки. Нехай Ваша праця гідно оплачується, а в домівках панує любов, злагода та взаєморозуміння, життя буде наповнене  позитивними та незабутніми моментами під мирним українським небом.  

Наближаймо Перемогу разом кожен на своєму фронті. Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису