Ввечері 7 листопада НЕК «Укренерго» надало операторам системи розподілу електроенергії прогнозовані обсяги планових відключень на 8 листопада. Для Чернігівщини вони були на 19 МВт меншими, ніж напередодні. Але вже о 9.30 сьогодні у НЕК повідомили про додаткове застосування аварійних відключень у Києві, Київській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Чернігівській областях.

‼️ Хочемо наголосити: таких аварійних відключень споживачі АТ «Чернігівобленерго» не відчуватимуть. Принаймні поки що. І ГПВ, і ГАВ вже включені у наші графіки можливих відключень. Фахівці Товариства спеціально розробили їх таким чином, щоб обсяг навантаження, прорахований у них, дозволяв покрити обсяги усіх видів графіків відключень, які надає центральна диспетчерська служба НЕК «Укренерго». Саме завдяки цим графікам «Чернігівобленерго» гарантовано має змогу подати споживачам електроенергію у певні години і виконати будь-яку команду НЕК «Укренерго» без додаткових відключень споживачів. А отже непрогнозованих відключень у мешканців Чернігівщини, на відміну від споживачів в інших регіонах, не буде.

‼️ Кожному споживачеві треба лише знати до якої групи відключень відноситься його адреса (знайти цю інформацію можна на нашому сайті за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/.../Grafik_obmezhen.pdf) і пам’ятати сам графік відключень: у непарний день місяця перша група може бути відключена від електропостачання з 5.00 до 9.00, з 13.00 до 17.00 та із 21.00 до 1.00, друга – з 9.00 до 13.00 та з 17.00 до 21.00, у парний день місяця: перша група – з 9.00 до 13.00 та з 17.00 до 21.00, друга – з 5.00 до 9.00, з 13.00 до 17.00 та із 21.00 до 1.00.

☝️ Звісно, якщо ситуація в енергомережі значно погіршиться, ці графіки можуть бути замінені на посилені. Якщо така потреба виникне, ми обов’язково повідомимо про це через наші інформаційні ресурси – сайт https://chernihivoblenergo.com.ua та сторінку АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці. Плюс детальну інформацію стосовно конкретної адреси завжди можна дізнатися за допомогою наших ботів у Viber і Telegram:

🔸Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber

🔸Telegram-бот tg://resolve?domain=ChernigivOEbot

Чернігівські енергетики добре розуміють наскільки для сучасної людини важлива електроенергія, а тому роблять усе можливе, щоб наші споживачі могли спланувати свою роботу і побутові справи. Ми вже готові до масштабного відновлення, яке неминуче після закінчення війни, тож разом із вами зараз працюємо лише на Перемогу! 💙💛

#чернігівобленерго

Фото без опису