У Сухополов’янській територіальній громаді по населених пунктах старостинських округів продовжуються роботи з  підсипки доріг у рамках Програми ремонту та утримання вулиць  і доріг комунальної власності  Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 рік.

Зважаючи на колективні звернення  жителів окремих населених пунктів громади, з метою утримання вулично-дорожньої мережі  комунальної власності  в належному стані посадовцями  сільської ради  попередньо комісійно були обстежені дороги та вулиці громади  і здійснено придбання необхідної кількості   піщано-щебеневої суміші.

Роботи по підсипці за подальшим розрівнюванням автогрейдером громади були виконані у наступних населених пунктах:  01 листопада в с.Малківка по вул.Береговій, 02 листопада  в с.Ряшки по вул.Зеленій та вул.Ломачівка; 07 листопада в с.Сухополова  по вул.Береговій.

Працюємо далі для жителів громади щодня наближаючи Перемогу. Тримаймося разом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису