13 січня сільський голова Денис Росовський взяв участь в урочистій передачі шести велосипедів марки «Dorozhnik Retro» за сприяння Чернігівської обласної військової адміністрації від Міжнародного медичного корпусу для територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сухополов’янської громади, яка відбулася на території   КЗ «Центр культури та дозвілля» (Дідовецький старостинський округ). У територіальному центрі працює всього  39 соціальних працівники, які надають соціальні послуги 498 жителям похилого віку та особам з інвалідністю у населених пунктах старостинських округів громади.  Велосипеди отримають для використання в роботі  шість соціальних працівників із с.Мазки, с.Рудівки, с.Ряшки, с.Стрільники, с.Переволочна та  с.Боршна.

Очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський висловив  слова вдячності начальнику Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеславу Чаусу, Міжнародному медичному корпусу, наголосивши, що у такий напружений час реалізація соціально спрямованих  проектів у громадах  є надважливою, адже кожному із жителів необхідно відчувати турботу та підтримку. Зазначив, що  велосипеди стануть у нагоді  соціальним робітникам під час виконання своїх обов’язків  і значно прискорить надання  соціальних послуг громадянам. Ураховуючи транспортні проблеми, викликані останніми подіями в нашій державі, забезпечення мобільності є  один із найважливіших аспектом  життя регіонів.

            Слова  щирої вдячності за надану допомогу висловили соціальні робітники Наталія Жадько (с.Переволочна) та Юліана Лавренчук (с.Рудівка).

Окремо висловлюємо слова вдячності за доставку велосипедів  у Сухополов’янську громаду жителю с.Єгорівки (Дідовецький старостат), приватному  підприємцю  Олексію Усатому.

Тримаймося  та  наближаймо Перемогу разом кожен на своєму фронті! Тільки разом ми –  сила! Все буде Україна! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису