Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  27 січня  2023 року о 10.00 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  28  сесії Сухополов’янської сільської ради  за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1 (розпорядження  сільського голови від 17 січня 2023 року № 5 «Про скликання двадцять восьмої  сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради»).

 

На розгляд сесії  вносяться наступні питання:

           1. Про звіт сільського голови щодо діяльності Сухополов’янської сільської ради та її виконавчих органів   за 2022 рік.

 2. Про затвердження Програми підтримки діяльності 12 ДПРЧ (м. Прилуки) 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2023 рік.

 3. Про відновлення фінансування Програми з відзначення державних та професійних  свят, ювілейних дат та інших заходів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки.

 4. Про продовження терміну виконання «Програми з нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2021 -2022 роки» на 2023 рік.

 5. Про внесення змін до рішення двадцять шостої (позачергової) сесії  восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 21.12.2022 року «Про бюджет Сухополов`янської сільської  територіальної громади на 2023 рік» (код бюджету 2554900000).

 6. Про затвердження передавального акта.                                                        

 7. Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Сухополов’янської сільської ради на 2023 рік.

 8. Про передачу майна для експлуатації та обслуговування.

 9. Про прийняття у комунальну власність земельних ділянок.

10. Про затвердження проекту землеустрою та передачу у постійне користування земельної ділянки КП СП «Сухополов’янське».

11. Про передачу у постійне користування земельної ділянки КП СП «Сухополов’янське».

12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність для сінокосіння і випасання худоби з метою створення громадських пасовищ.

13. Про перейменування вулиць Сухополов’янської територіальної громади.

14. Про план роботи Сухополов’янської сільської ради та її виконавчих органів  на 2023 рік.

Також на сесії будуть розглянуті питання щодо затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок; щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється; щодо припинення права користування земельними ділянками; про продовження терміну дії договору оренди землі тощо.