Сухополов’янська громада  на постійній основі, вже традиційно до визначних державних та православних свят співпрацює з громадською організацією ГО «Патріот Прилуки» у питанні збору і передачі  благодійної допомоги  та смаколиків нашим військовослужбовцям  на передову.

Напередодні   світлого  та величного свята  Великодня,  на звернення голови ГО «Патріот Прилуки» Олександра Дуденка, 14 квітня  в Дідовецькому старостинському окрузі  відбулася передача посилки для наших воїнів-захисників на передовій, які особливо у ці дні мають  відчути  нашу  підтримку, шану і тепло.

До збору допомоги з почуттям глибокої вдячності у вигляді Великодніх пасок, продуктів харчування, засобів особистої гігієни, смаколиків долучилися працівники Сухополов’янської сільської ради, бюджетних установ освіти, медицини, культури,  соціального захисту, жителі 19 старостинських округів та  адмінцентру громади.

Вітаємо з Великоднем наших мужніх та незламних захисників, які щодня відбиваючи атаки ворога, захищають нас та наближають довгоочікувану Перемогу!

Зі святом! Підтримуймо один одного! Тільки разом ми – сила! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису