Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто  дозвольте щиро привітати з радісним і величним християнським святом – Воскресінням Христовим, яке символізує перемогу добра над злом та наповнює наші серця  вірою  у якнайшвидшу Перемогу.

У важкий час зустрічаємо  цьогоріч Великдень, який вимагає розуміння, терпимості та виваженості вчинків і дій кожного з нас. Переконаний, що складні випробування, які сьогодні випали на долю українського народу, не лише  об'єднали нас у спільній боротьбі проти ворога, а й  зробили сильнішими. Тож особливі  вітання воїнам-захисникам, які своєю мужністю та відважністю захищають суверенітет та територіальну цілісність нашої держави та кожного з нас.

Нехай свято Великодня принесе у кожну домівку радість та благополуччя, щастя та міцне здоров'я, наповнить серця милосердям, подарує щирість та добро у взаємини.  

Тримаймося  разом та підтримуймо  наші мужні та незламні ЗСУ, які щодня наближають довгоочікувану й омріяну Перемогу! Миру українській землі та Божого благословення в кожну оселю!  Христос Воскрес!    Воістину Воскрес!

 

З повагою  

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                                                         Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису