У Сухополов’янській громаді ще одна невимовна втрата Захисника, який  віддав своє життя за наше майбутнє, за нашу Україну у боротьбі з цинічним та підступним російським агресором. 17 травня   2023  року секретар сільської ради Ольга Євтушенко, посадовці сільської ради разом із рідними,  побратимами,  вчителями, друзями, односельцями  провели в останню путь  Героя   та вшанували пам’ять загиблого земляка – навідника 1 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти військової частини А4165, старшого солдата  Касяненка  Ігоря Івановича, який загинув, виконуючи бойове завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, 11 травня 2023 року в населеному пункті Білогорівка Луганської області, потрапивши під артилерійський обстріл з боку ЗС російської федерації, в результаті чого отримав поранення несумісні з життям.

Касяненко  Ігор Іванович народився 10 травня 1991 року  в с.Полова Прилуцького району Чернігівської області. Закінчив Сухополов’янську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Потім навчався в Дігтярівському професійно-технічному училищі, де отримав  спеціальність тракторист-машиніст. У 18 років був призваний до лав Збройних Сил України. Після служби працював на різних посадах в ТОВ «Агрікор-Холдинг».

У липні  2014 році, отримавши повістку, не вагаючись,  протягом двох років був на  захисті  Східних кордонів нашої держави. Демобілізувавшись, повернувся на роботу до ТОВ «Агрікор-Холдинг». У листопаді 2022 року отримав повістку і  повернувся до лав мужніх та незламних  ЗСУ,  знову тримати оборону нашої країни  на  Сході держави, забезпечуючи  національної безпеку і оборону,  стримування збройної агресії рф на території України.

 Йому назавжди буде 32 роки. Поховання Героя відбулося  на сільському кладовищі у селі Полова.

Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Захисника України! Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях. Україна обов’язково переможе і настане переможний мир!  Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя!

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя ТОВ  «Агрікор Холдинг» та ТОВ «Прилуцький хлібодар». Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису