11 травня 2023 року в Сухополов’янській громаді ще одна непоправна втрата Героя, який віддав життя, захищаючи та відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від жорстокого та цинічного російського агресора.

17 травня   2023 року  секретар сільської ради Ольга Євтушенко, посадовці сільської ради, староста Малківського старостинського округу Сергій Крашіненко  разом із рідними,  побратимами, вчителями, друзями, односельцями  провели в останню путь  Героя   та вшанували пам’ять загиблого землякажителя села Малківка Сухополов’янської громади, навідника танкового взводу роти вогневої підтримки військової частини А7330, старшого солдата Подреза Олександра Віталійовича, який загинув 11 травня 2023 року в Луганській області  під час виконання бойового завдання.

Панахида за загиблим Героєм, захисником України, військовослужбовцем Олександром Подрезом, який загинув у боротьбі з російським агресором, відбулася у Соборі Пресвятої Богородиці (м.Прилуки), після чого  похоронний кортеж вирушив у його рідне село Малківка Сухополов’янської громади. На сільському кладовищі (с.Малківка) відбувся мітинг-прощання з Героєм.

  Народився  Подрєз Олександр Віталійович  14 жовтня  1981 року в  м.Дніпропетровськ (Дніпропетровська область). У с.Малківка переїхав  у 2000 році з мамою. Працював різноробочим на різних роботах. У 2014 році був мобілізований та  захищав   територіальну цілісність та незалежність нашої держави на Сході України, отримав статус Учасника бойових дій. Був одружений. Призваний на службу Прилуцьким РТЦК та СП 24 лютого 2022 року.

Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Захисника України! Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Війна забирає найкращих...Вічна пам'ять і слава Героям! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! Пам’ятаймо їх, адже вони віддали найцінніше – своє життя, заради України та кожного з нас.

Україна обов’язково переможе і настане переможний мир!  Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя!

Висловлюємо слова вдячності ТОВ «Ресурс Агро» за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя. Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису