31 травня 2023 року – день неймовірних емоцій, вражень, хвилювань як дорослих, так і дітей! У всіх закладах загальної середньої освіти Сухополов’янської громади  відбулися урочисті заходи  до  Свята останнього дзвоника, у яких взяли участь  сільський голова Денис Росовський (Сухополов’янський  та Дідівський  ліцеї), секретар сільської ради Ольга Євтушенко (Замістянська гімназія), посадовці та старости відповідних старостинських округів. У Сухополов’янській громаді функціонують 9 закладів загальної середньої освіти з 4 філіями, у яких навчалися 892 учня, з них 88 – це випускники 9 класу та 46  випускників 11 класу (3 медалісти).

Із закінченням навчального року здобувачів освіти вітав очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський, який. в першу чергу, висловив  слова  вдячності та низький уклін усім захисникам та захисницям мужніх і незламних ЗСУ, завдяки яким на сьогодні  стало можливим проведення Свята останнього дзвоника. Закцентував увагу на тому, що 2022-2023 навчальний рік  був складним, адже проходив в умовах військового стану, і тому одним з ключових був саме безпековий фактор – це облаштування захисних споруд цивільного захисту  в закладах освіти громади з урахуванням всіх  відповідних вимог; це поступове зміцнення матеріально-технічної бази закладів для забезпечення комфортних умов перебування та навчання дітей. Висловив слова вдячності вчителям за гідне виховання  майбутнього покоління патріотів та батькам за розуміння і підтримку.

Варто відзначити, що 16 обдарованим здобувачам освіти  посадовці вручили Грамоти та грошові премії  в рамках реалізації Програми «Підтримка обдарованих дітей та учнівської молоді  Сухополов’янської сільської ради  на 2021-2025 роки» за високі досягнення у навчанні, творчих конкурсах та спортивних змаганнях. Збережіть у пам’яті неповторні роки, місяці, дні та  хвилини шкільного життя!

Щиро вітаємо вчителів, учнів та їх батьків!  Шановні випускники, Ви – майбутнє нашої  незалежної України! Бажаємо Вам здійснення всіх ваших планів, задумів та мрій під мирним українським небом! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису