У Сухополов’янській громаді ще одна невимовна втрата Захисника, який  віддав своє життя за наше майбутнє, за нашу Україну у боротьбі з цинічним та підступним російським агресором. 27 червня  2023 очільник  Сухополов’янської територіальної  громади Денис Росовський, секретар сільської ради Ольга Євтушенко, посадовці сільської ради разом із рідними,  побратимами,  вчителями, друзями, односельцями  провели в останню путь  Героя   та вшанували пам’ять загиблого земляка  із с.Пирогівці – стрільця 1 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону  військової частини А4123, сержанта Трофімова Анатолія Олексійовича  (1981 р.н.), який загинув  23  червня 2023 року під час виконання бойового завдання  в Луганській області. Був призваний на службу Прилуцьким РТЦК та СП 16 грудня 2022 року.

Трофімов Анатолій Олексійович  народився 14 липня 1981 року в с.Орлівка   Красногвардійського району Кримської  області. У 1985 році переїхав до села Срібне Чернігівської області, де навчався у Срібнянській  загальноосвітній школі. У 1999 році  був призваний до армії, де отримав звання «сержант». Після повернення з армії працював у  Срібнянському відділенні  АТ «Укртелеком». Згодом у 2008 році  переїхав до села Пирогівці Прилуцького району Чернігівської області. У 2010 році одружився. Він був справжньою  опорою для   родини. Без чоловіка залишилися дружина Трофімова Світлана Олександрівна, без батька -  син Богдан та донька Марина. Без брата – Трофімов Віталій Олексійович. Без сина -  батьки Трофімов Олексій Матвійович та Трофімова Галина Миколаївна.

Працював на тютюновій фабриці. За словами колег, Анатолій  завжди приходив на допомогу, був добрий, веселий, щирий,  був душею компанії. Йому назавжди буде 41 рік.

Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Захисника України! Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях. Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя!

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя  керівництву ТОВ «Прилуцький хлібодар» та ТОВ  «Агрікор Холдинг». Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису