Сухополов’янська сільська рада повідомляє: 11 серпня 2023 року о 10.00 відбудеться засідання виконавчого комітету сільської ради у  конференц-холі Прилуцької районної ради за адресою: вул. Київська, 220.

На розгляд виконавчого комітету вносяться наступні питання:

1.Про схвалення Програми підтримки первинної медико-санітарної допомоги та надання медичних послуг населенню громади понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, на 2023 рік.

2. Про схвалення змін до Програми благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки (в новій редакції).

3. Про схвалення змін до Програми ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки (в новій редакції).

 

4. Про   схвалення   Програми   охорони   навколишнього   природного середовища на 2023 рік (в новій редакції).

5. Про схвалення проекту змін до рішення двадцять шостої (позачергової) сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 21.12.2022 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2023 рік» (код бюджету 25549000000).

6.Про схвалення звіту про виконання бюджету Сухополов`янської сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року (код бюджету 25549000000).

7.Про затвердження Примірних норм витрат паливно-мастильних матеріалів на роботу машин та механізмів (генератори) у Сухополов’янській сільській раді.

8. Про затвердження проектно-кошторисну документацію робочого проекту «Капітальний ремонт частини приміщення адміністративної адмінбудівлі Сухополов’янської сільської ради, розташованого за адресою: с. Сухополова, вул. Чернігівська 32, Прилуцький район, Чернігівська область».

9.Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Реконструкція в рамках відновлення системи вуличного освітлення частини вул. Незалежності, вул. Молодіжна  від КТП-1020-15 в с. Валки, Прилуцького району, Чернігівської області» (коригування).

10. Про затвердження проектно-кошторисної документації робочого проекту «Капітальний ремонт нежитлової будівлі, яка розташована за адресою: вул. Земська,7, м. Прилуки, Чернігівська область».

11.Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Реконструкція в рамках відновлення системи вуличного освітлення частини вул. Івана Франка від КТП-1135-15 в с. Пологи, Прилуцького району, Чернігівської області» (коригування)про затвердження проєктно-кошторисної документації робочого проєкту.

12.Щодо прийняття майна на баланс.

13.Про виплату матеріальної допомоги.

14.Про надання дозволу на укладання та підписання договору оренди землі (додаткової  угоди).

15.Про надання компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту Зінченко Володимиру Михайловичу за заявою №3В-03.08.2023-33566.

16.Про створення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації  проти України на території Сухополов’янської сільської ради.

17.Про затвердження переліку вулиць і доріг (з твердим покриттям) комунальної власності Сухополов’янської сільської ради для проведення  ремонтних робіт та експлуатаційного утримання.

 

18.Про погодження  місць розташування та встановлення дитячих майданчиків на території старостинських округів Сухополов’янської сільської ради.

 

          19. Про визначення місця укриття учасників освітнього процесу закладів освіти Сухополов`янської сільської ради.

 

20. Про присвоєння адреси об’єкту будівництва.

 

Також на засіданні виконавчого комітету будуть розглянуті питання щодо надання дозволу на укладання договору дарування земельних ділянок;  про зняття з квартирного обліку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа; про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав; про доцільність продовження терміну перебування у КЗ «Яблунівський ліцей» Чернігівської обласної ради дитини, позбавленої батьківського піклування.