Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  16 серпня  2023 року о 09.30 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  36 (позачергової) сесії Сухополов’янської сільської за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1

На розгляд сесії  вносяться наступні питання:

  1. Про звіт про виконання бюджету Сухополов’янської сільської  територіальної громади за І півріччя 2023 року  (код бюджету 2554900000).
  2. Про затвердження Програми підтримки  первинної медико-санітарної допомоги та надання медичних послуг населенню громади понад обсяг, передбачених програмою державних гарантій  медичного обслуговування населення, на 2023 рік (в новій редакції).
  3. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки.
  4. Про внесення змін до Програми ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки.
  5. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища на 2023 рік (в новій редакції).
  6. Про внесення змін до рішення двадцять шостої (позачергової) сесії  восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради  від 21.12.2022 року «Про бюджет Сухополов`янської сільської  територіальної громади на 2023 рік»  (код бюджету 2554900000).
  7. Про прийняття майна на баланс.
  8. Про прийняття майна на баланс.
  9. Про виплату матеріальної допомоги.
  10. Про виплату матеріальної допомоги.
  11. Про передачу КП «Добробут» Сухополов’янської сільської ради в оперативне управління майна.
  12.  Про включення до Переліку другого типу нежитлової будівлі та подальшої передачі її в оренду Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сухополов’янської сільської ради.
  13.  Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Сухополов’янської сільської ради в новій редакції.
  14.  Про внесення змін до рішення тридцять першої  (позачергової) сесії восьмого скликання від 05 травня 2023 року «Про створення комунального підприємства «Добробут» Сухополов’янської сільської ради».
  15.  Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Добробут» Сухополов’янської сільської ради на 2023 рік.
  16. Про перейменування зупиночних пунктів.
  17. Про утворення лічильної комісії.

18.Про дострокове припинення повноважень секретаря Сухополов’янської сільської ради восьмого скликання  Євтушенко О.А.

 

Також на розгляд сесії будуть внесені питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність земельних  ділянок; про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки; про надання в оренду земельних ділянок;  продовження терміну дії договору оренди землі та інші.

Фото без опису