Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє:  29 вересня  2023 року о 10.00 у приміщенні Сухополов’янського сільського клубу відбудеться пленарне засідання  37 сесії Сухополов’янської сільської за адресою: с. Сухополова, вул. Закарпатська, 1

На розгляд сесії  вносяться наступні питання:

            1. Про утворення лічильної комісії.

             2. Про обрання секретаря Сухополов’янської сільської ради.

             3. Про виплату матеріальної допомоги.

             4. Про виплату матеріальної допомоги.

             5. Про виплату матеріальної допомоги.

 6. Про внесення змін до Програми компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, Сухополов’янської сільської ради на  2022-2027 роки.

7. Про затвердження змін до Програми компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян Сухополов’янської сільської ради на 2022 -2024 роки автомобільним та залізничним транспортом.

 8. Про затвердження Програми підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сухополов’янської сільської ради на 2023 рік (в новій редакції).

 9.Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки.

10. Про внесення змін до рішення вісімнадцятої (позачергової) сесії восьмого скликання від 04.02.2022 Про затвердження «Правил розміщення зовнішньої реклами в  населених пунктах Сухополов’янської сільської ради».

          11.Про внесення  змін до рішення двадцять шостої (позачергової) сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 21.12.2022 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2023 рік» (код бюджету 25549000000).

12. Про затвердження структури КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ в новій редакції.

13. Про затвердження опису та зразків відтисків печаток старостинських округів.

14. Про прийняття майна на баланс.

15. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки АТ «Чернігівгаз».

16.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування філії «Ніжинське лісове господарство» ДП «Ліси України».

17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок КП СП «Сухополов’янське».

18. Про затвердження проектів землеустрою та передачу у постійне користування земельних ділянок КП СП «Сухополов’янське».

Також на розгляд сесії будуть внесені питання щодо затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу у власність земельних ділянок; затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення якої змінюється;  про припинення права користування земельною ділянкою; про прийняття у комунальну власність земельних ділянок; про надання земельної ділянки в оренду; про наданню в оренду земельних часток (паїв)  та інші.

Фото без опису