03 вересня – День підприємця! Уже традиційно відповідно до Указу Президента України від 05 жовтня 1998 року у першу неділю вересня в Україні  відзначається День підприємця. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють підприємці у розвитку як окремих територіальних громад, так і України в цілому.

На території  Сухополов'янської громади зареєстровано 340 фізичних-осіб-підприємців та 82 юридичні особи, які підтримують громаду, сплачуючи податки до сільського бюджету. Підприємці нашої громади – це небайдужі, сміливі, рішучі, ініціативні люди, які здійснюють діяльність у  надважкий час – воєнний стан в державі, у  небезпечних і складних умовах – під  час широкомасштабного вторгнення російського агресора на нашу землю, які, ризикуючи,  щоденно долучаються  до надання необхідної допомоги  населенню  громади.

        Напередодні Дня підприємця, 01 вересня,  очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський особисто  привітав та вручив Почесні грамоти Сухополов’янської сільської ради  за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності громади, активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця БАЛАШОВІЙ Вірі Григорівні, ЗАБІЯЦІ Ірині Вікторівні, КУЛІ Станіславу Васильовичу, КРИВИЧ Ользі Василівні, КУДЛАЙ Наталії Миколаївні, РОМАШКУ Роману Олександровичу, СЕЛЮТІНУ Юрію Тихоновичу, СЕРДЮК Наталії Миколаївні.

        Приємно відзначити, що з нагоди  Дня підприємця  оголошена Подяка голови Чернігівської обласної державної адміністрації  В’ячеслава Чауса фізичній особі-підприємцю  БУТЕНКО Світлані Володимирівні.  Подяка голови Прилуцької районної державної адміністрації  Володимира Чернова  оголошена ЛУЦАЮ Володимиру Васильовичу. Щиро вітаємо!

Шановні підприємці громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного  свята – Дня підприємця. Вдячні  кожному за співпрацю, небайдужість  та постійну підтримку наших мужніх та незламних військовослужбовців Збройних Сил України. Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя, оптимізму, невичерпної наснаги, стабільності, поступального розвитку, подальших успіхів у підприємницькій діяльності на благо і процвітання незалежної України, а головне – переможного Миру в державі!  

Тримаймося  та  наближаймо Перемогу разом кожен на своєму фронті! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису