02-03 вересня в  урочищі «Берізка» відбувся 3-й етап спортивного змагання позашляховиків «Кубок ЗСУ», яке внесене до Всеукраїнського календаря спортивних змагань «Ukraine Forest Challenge 2023», що проходять різними етапами на території України, згуртовуючи та об’єднуючи  всіх навколо однієї  спільної надважливої мети – наближення ПЕРЕМОГИ. Організатори заходу  – Сухополов’янська сільська рада та громадська організація «Росомаха-Прилуки» (голова - Вадим Трач) за підтримки Прилуцької районної військової адміністрації. Дані змагання започатковані  у 2011 році і відбуваються щорічно. Мета – визначити кращого з кращих та отримати можливість представляти Україну на міжнародному рівні, але на сьогодні головний пріоритет – це підтримка та допомога нашим мужнім  та незламним  Збройним силам України, які щодня  наближають Перемогу на агресором.

У своєму виступі  очільник Сухополов’янської громади особисто привітав учасників, глядачів та гостей змагань, які  долучаються до  допомоги нашим героїчним захисникам та захисницям ЗСУ, побажавши удачі та перемоги кращим!

Начальник Прилуцької районної військової адміністрації Володимир Чернов висловив слова вдячності  керівництву Сухополов’янської  громади, яке  у непростих умовах військового стану  постійно  надає допомогу  ЗСУ, організовуючи різні заходи з метою допомоги нашим військовим.

Варто відзначити, що у змаганнях взяли участь понад 50 екіпажів підготовлених автомобілів з  різних куточків України: м.Києва, м.Чернігова, м.Березані, м.Сум,  смт.Баришівки, м.Одеси, м.Харкова, м.Гадяча, м.Лубнів, м.Хорола, м.Прилук, а також з  сусідньої держави –  Польщі. Під рев моторів і з несамовитою завзятістю спортсмени  успішно демонстрували  шлях подолання  складних ділянок траси. До речі, наймолодшому учаснику змагань – 6 років!

03 вересня 2023 року  у теплій та дружній атмосфері відбулася урочиста церемонія нагородження переможців – були визначені кращі із кращих екіпажі, спортсмени яких отримали призові місця, грамоти та подарунки.  Результат благодійного збору: спортсмени – 38,0 тис.грн.; глядачі – 10,4 тис.грн.; фізична особа-підприємець  Світлана Бутенко - 20.0 тис. грн.  Усього – 68,4  тис. грн.

           Під час  нагородження переможців та підбиття підсумків Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський вручив Подяку Чернігівської обласної державної адміністрації  фізичній  особі-підприємцю  Світлані Бутенко (с.Сухополова) за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток підприємництва  та з нагоди Дня підприємця, який відзначаємо цьогоріч сьогодні,  03 вересня.

           Одним з  приємних моментів заходу була передача  автомобіля від голови  ГО «Росомаха-Прилуки» Вадима Трача  начальнику Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Івану Черняку, який у свою чергу подякував та повідомив, що авто  найближчим буде передане одному з військових підрозділів. 

Від щирого серця дякуємо усім за кожну гривню! Особлива подяка Громадській організації «Росомаха Прилуки», її голові – Вадиму Трачу за співпрацю, складні і цікаві перегони та постійну допомогу Збройним Силам України. Було надзвичайно приємно бачити на території громади спортсменів не тільки з України, а й з Польщі. Висловлюємо слова вдячності за  допомогу в організації змагань  депутату Сухополов’янської сільської ради Ользі Євтушенко та  за фінансову допомогу в організації  нагородження депутату Сухополов’янської сільської ради Сергію Тінюкову.

Маленькі донати роблять велику Перемогу! Стартові внески учасників, а також донати від глядачів будуть спрямовані на придбання  Пікапу  та всього найнеобхіднішого для наших земляків-військових.

Сьогодні кожен  на своєму фронті  наближає Перемогу. І спортивний фронт не виняток.

Тільки разом ми – сила ! Разом  до Перемоги! Все буде Україна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису