Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати Вас  з професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля, який  щорічно відзначаємо в останню неділю вересня. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, а  дитячий садок   перша школа життя.

На сьогодні у 8 закладах дошкільної освіти Сухополов’янської  громади виховується 130 юних мешканців нашої громади та працює близько 60 працівників, з них - 24 педагоги. Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Саме на вас покладена  важлива місія – виховання наймолодших представників нашої громади та  здобуття  ними дошкільної освіти в умовах воєнного стану в державі під щоденні звуки сигналу «Повітряна тривога». Дуже важливо, щоб діти почували себе захищеними та у безпеці. Дякуємо  вам  за теплоту, турботу та увагу до дітей.

Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий! Нехай посмішки дошкільнят дарують вам невичерпну енергію та наповнюють життя   щастям  та теплом. Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій під  мирним українським небом!

 Все буде Україна!  Тільки разом ми  сила!

 

З повагою  

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                                                                     Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису