28 вересня, напередодні  Дня працівників освіти, який відзначаємо щороку  в  першу неділю жовтня, в адміністративному центрі Сухополов’янської громади  відбулися урочистості за участі  сільського голови Дениса Росовського, начальника відділу освіти, молоді та спорту сільської ради Тетяни Реви,  посадовців сільської ради,  працівників  закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти.

На жаль, цьогорічне свято вдруге відзначаємо в умовах воєнного стану, у час повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої держави. Розпочався  ще один непростий  навчальний рік в історії незалежної України, адже в умовах війни на вчителів покладається ще більше відповідальності – зараз вони тримають освітній фронт і роблять те, що вміють найкраще – навчають дітей.  У   Сухополов’янській громаді самовіддано працює на освітньому фронті 180 педагогічних працівників, з них 156 педагогів працює у закладах загальної середньої освіти та 24 –  в закладах дошкільної освіти.

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто вітав з професійним святом освітян очільник Сухополов’янської  громади Денис Росовський, який висловив їм слова шани та вдячності за надважливу працю в навчанні та вихованні підростаючого покоління, яке буде піднімати та відбудовувати Україну. Закцентував увагу на відповідальності професії вчителя в непростих умовах сьогодення, побажав  якнайшвидшої перемоги для нашої держави та повернення до щасливих, без повітряних тривог та сирен, щоденних шкільних днів під мирним українським небом та вручив  Почесні грамоти Сухополов’янської сільської ради за плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління та з нагоди Дня працівників освіти ВАСЬКО Валентині Володимирівні  –  заступнику директора з навчально-виховної роботи Дідівського ліцею; ВОРОНІ Надії Іванівні – учителю біології Білорічицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; ТИМОШЕНКО Наталії Григорівні – учителю української мови та літератури Замістянської гімназії; ХОМЕНКУ Володимиру Павловичу – учителю історії та правознавства Валківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Також  Почесну грамоту Сухополов’янської сільської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти отримала ЯКУБОВСЬКА Лідія Григорівна – бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту Сухополов’янської сільської ради». За плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління та з нагоди Дня працівників освіти Подяки Сухополов’янської сільської ради отримали КИЗИМ Наталія Сергіївна – директор  Дідівського закладу дошкільної освіти «Барвінок»;  МАРЧЕНКО Ольга Петрівна – учитель української мови та літератури Охіньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; МОЛОКОВА Тетяна Миколаївна учитель української мови та літератури Сухополов’янського ліцею; БОРДУН Ірина Григорівна – помічник вихователя Замістянського закладу дошкільної освіти «Барвінок».

Щирі слова привітань педагогічним працівникам були від  начальника відділу освіти, молоді та спорту сільської ради Тетяни Реви, яка  вручила  Грамоти відділу освіти, молоді та спорту Сухополов’янської сільської ради за  сумлінну та бездоганну працю,  плідну педагогічну діяльність,  вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління та з нагоди відзначення Дня працівників освіти  Гмирі Лілії Геннадіївні, вчителю української мови та літератури філії № 2 Дідівського ліцею; Гришко Ксенії Григорівні, вчителю початкових класів Замістянської гімназії;  Зінченко Тамарі Миколаївні, вчителю початкових класів Охіньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів;  Маценку Сергію Володимировичу, вчителю фізичної культури Сухополов’янського ліцею;  Ороб’ю Дмитру Олександровичу, вчителю трудового навчання Заїздської ЗОШ І-ІІ ступенів. Також Грамоти відділу отримали за сумлінну та бездоганну працю, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня працівників освіти Лещенко Віктор Олексійович, робітник з комплексного обслуговування та ремонту будівель Дідівського ліцею;  Паславська Наталія Василівна, прибиральниця службових приміщень Сухополов’янського ліцею; Самойленко Наталія Валентинівна, помічник вихователя Сухополов’янського закладу дошкільної освіти «Радість».

Приємно відзначити, що учитель математики та фізики Валківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Сухополов’янської сільської ради ДМИТРІЄВСЬКА Тетяна Іванівна серед кращих освітян Чернігівщини, котрі отримали  обласну премію імені Софії Русової.

Почесною грамотою Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації за сумлінну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління та з нагоди відзначення Дня працівників освіти були нагороджені  учитель української мови та літератури Дідівського ліцею Горбач Олена Юріївна та  учитель географії Охіньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Жмака Сергій Володимирович.

На заході була присутня помічник-консультант народного депутата Бориса Приходька Лідія Шевченко, яка  виконала почесну місію та вручила  Подяки від народного депутата України Бориса Приходька начальнику відділу освіти, молоді та спорту Сухополов'янської сільської ради Реві Тетяні Олександрівні та учителю англійської мови Дідівського ліцею Логвіновій Оксані Василівні. Слід зазначити, що народний депутат Борис Приходько приділяє неабияку увагу по підтримці Сухополов’янської громади, зокрема галузі освіти у питанні отримання шкільного автобуса, ноутбуків для закладів освіти.

Щира вдячність працівникам усієї сфери діяльності в освіті: адміністративної, навчально-виховної, обслуговування приміщень, організації харчування за самовіддану працю, за професіоналізм, чуйність і сердечне тепло, які Ви щедро віддаєте своїм вихованцям.

Шановні педагоги, прийміть найщиріші вітання з Днем працівників освіти! Бажаємо Вам реалізації всіх творчих задумів  та проектів,  невичерпної енергії, сімейного затишку, достатку  та миру в кожній родині!  Не зупиняйтеся на досягнутому! Будьте креативними! Мисліть позитивно! Будьмо разом, тримаймося гідно, пишаймося Україною!

Освітній фронт  потужний та непереможний, як наші ЗСУ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису