Оперативники Прилуцького районного відділу поліції встановили місцезнаходження 19-річного мешканця Закарпатської області, який більше двох місяців намагався уникнути відповідальності за раніше вчинений злочин.

Попередньо поліцейські отримали інформацію про підозрілого хлопця, який нещодавно оселився у Прилуцькому районі. Правоохоронці провели перевірку за наявними інформаційними обліками і встановили, що він перебуває у розшуку. Цей молодик прибув з Хустського району Закарпатської області та є фігурантом кримінального провадження, а в Линовицькій громаді переховувався від слідства.

Зловмисника підозрюють у незаконному заволодіння транспортним засобом. За цим фактом розслідується кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб). Однак фігурант намагався уникнути покарання і тривалий час переховувався від правоохоронних органів.

Поліція Прилуччини передала затриманого зловмисника за місцем розслідування провадження щодо діянь, в яких його підозрюють. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Фото без опису