Сухополов’янська громада  цілеспрямовано продовжує надавати підтримку Збройним Силам України у боротьбі з  жорстоким та цинічним російським агресором.          01 лютого 2024 року очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський та волонтер Вячеслав Мережко  побували  з візитом на передовій  (Авдіївський напрямок) до військовослужбовців наших мужніх та незламних  ЗСУ саме з Прилуцького регіону та передали  найщиріші, найтепліші слова підтримки, поваги, вдячності та допомогу як від нашої Сухополов’янської громади, так і від Прилуцької, у вигляді продуктів харчування, смаколиків,  газових балонів, пального, планшета, бензопили, бустера, зарядно-пускового пристрою тощо.

         З метою виконання необхідних ремонтних робіт був забраний автомобіль Mitsubishi L 200, який рік тому був придбаний за зібрані  громадою кошти (перефарбований та укомплектований всім необхідним обладнанням) та переданий військовому підрозділу для виконання бойових завдань із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримання збройної агресії російської федерації, у складі якого  захищає суверенітет та територіальну цілісність України депутат Сухополов’янської сільської ради Микола Мамченко.

Щира вдячність  волонтеру Вячеславу Мережку за самовіддачу та допомогу військовим на постійній основі, а також  усім, хто долучається  до збору допомоги для наших захисників,  за кожну гривню,  молитву, підтримку та побажання. Тільки в єдності наша  сила!

          Велика  подяка та доземний уклін  нашим відважним воїнам-захисникам, які  на передовій,  у найгарячіших точках, щодня, відбиваючи атаки ворога, наближають нашу Перемогу.  Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису