Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто дозвольте привітати Вас з Днем єднання!

16 лютого – День єднання, який вперше був запроваджений в Україні відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського у 2022 році з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах ескалації напруги на російсько-українському кордоні.

На сьогодні, в умовах воєнного стану, у період повномасштабного вторгнення російського агресора на територію незалежної України та щоденних трагедій День єднання набуває особливого змісту. Це чергова нагода нагадати світу, що ми згуртовані і сильні, як ніколи, боремося і будемо боротися за свободу та наше щасливе майбутнє.

В єдності наша міць, сила і Перемога! Єднаймося! Віримо, що у 2025 році святкувати День єднання будемо разом у звільненій від агресора країні.

З повагою

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                                                                                                                                                                   Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису