16 лютого  2024 року   відбулося  засідання виконавчого комітету сільської  ради, під час якого було розглянуто  15 питань.   З метою здійснення контролю за фінансово-господарською діяльністю, підвищення ефективної роботи підприємств комунальної власності територіальної громади, заслухавши доповіді керівників, члени виконавчого комітету одноголосно затвердили фінансові плани комунального підприємства «Добробут» Сухополов’янської сільської ради на 2024 рік, комунального підприємства «Сільськогосподарське підприємство «СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКЕ» Сухополов’янської сільської ради на 2024 рік та  комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сухополов’янської сільської ради на 2024 рік.

Заслухавши детальну доповідь начальника фінансового відділу Надії Мусійченко, члени виконкому  схвалили звіт про виконання бюджету Сухополов’янської сільської територіальної громади за 2023 рік, який буде внесений на затвердження сесії сільської ради.

        На засіданні  схвалили Програму благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки та Програму з проведення нормативно-грошової оцінки земель промисловості на території Сухополов’янської сільської ради на 2024 рік.

       У ході проведення виконкому  були ухвалені рішення соціального спрямування, а саме:  щодо  створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та щодо  затвердження Положення про мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі та складу мобільної бригади.

Розглянувши заяви жителів старостинських округів Сухополов’янської сільської ради з відповідними документами, члени виконкому ухвалили рішення   щодо виплати матеріальної допомоги.

Для забезпечення благоустрою населених пунктів та здійснення контролю за видаленням зелених насаджень по старостинських округах на території Сухополов`янської сільської ради  було надано  дозвіл на видалення зелених насаджень на території Смоського старостинського округу.

     Також на засіданні виконавчого комітету були розглянуті інші поточні питання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису