23 лютого 2024 року  очільник Сухополов’янської громади  Денис Росовський і начальник відділу економіки та інвестицій  Валентина Корнієнко взяли участь у круглому столі  «Координація співпраці з громадами-партнерками Проєкту «ГОВЕРЛА» у Чернігівській області», який відбувся  в м. Чернігів за участі представників 7 громад-партнерок  та  представників Чернігівської обласної військової адміністрації. Захід відбувся у рамках проєкту  USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), що впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI).

 Мета заходу – сформувати спільне бачення напрямків діяльності у 2024 році, а саме:  підвести проміжні підсумки діяльності в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та виявити вплив Проєкту на підвищення спроможності громад; обговорити виклики, з якими зіткнулися громади, а також можливості, які можуть бути використані для подолання таких викликів,  та  визначити пріоритетні напрямки спільної роботи з орієнтацією на потреби громад.

 Модераторами заходу були  Галина Семенець, керівниця другого компоненту Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Ганна Бабкова – керівниця Полтавського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»; Старчик Віталіна - фахівчиня з муніципальних послуг; Лосєв Сергій - експерт з фінансів; Лавриненко Дмитро - фахівець із залучення громадськості.

Висловлюємо вдячність організаторам заходу  за дієву та важливу підтримку та допомогу нашій громаді. Сподіваємося  на подальшу  плідну співпрацю.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису