13 вересня 2023 року на базі Охіньківської школи відбувся захід з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України. Це були і тренери, і вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради. Очільник Сухополов'янської громади Денис Росовський нагородив грамотами та призами вихованців і тренерів КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Учні Охіньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували для гостей патріотичний флешмоб та спортивний челендж, який передали Молодіжній раді Сухополов'янської сільської ради. Сподіваємося, що після нашої повної Перемоги на війні ще голосніше, ще потужніше прозвучать наші спортивні перемоги на всіх стадіонах світу. Бажаємо всім фізичного здоров'я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог.

Висловлюємо слова щирої вдячності керівництву ТОВ «Прилуцький хлібодар» за надані солодкі призи для юних спортсменів. Ваша небайдужість та підтримка нашій громаді на постійній основі дуже цінна та важлива. Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису