22 - 24 березня 2024 року в м. Київ проведена триденна тренінгова сесія "Вступна" в рамках Проєкту "Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад", що виконується ГО “Агенція антикризової підтримки” в рамках Програми “Мріємо та діємо”, та впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX та партнерами. Проєкт «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад» має за ціль розбудовувати здатності молодих активістів та активісток до ефективної участі в моніторингу бюджетів та інших ресурсів на місцевому рівні, та коштів, спрямованих на відновлення і подолання наслідків війни. Команда молоді у складі 10 учасників –  це Молодіжної ради Сухополов'янської сільської ради на чолі з головою Ігорем Хоменком та заступником Артемом Андрющенком, разом з 10 іншими командами молоді сільських, селищних та міських рад з усієї України,  взяли активну участь у всіх активностях тренінгу: презентували нашу громаду перед іншими, обмінювалися думками, ідеями та контактами, слухали теоретичні лекції та виконували практичні тренувальні вправи та завдання про бюджет, місцеве самоврядування в Україні. Отримали об'ємне домашнє завдання, що наша команда має виконати за 1,5 місяця до наступної очної тренінгової сесії. Взагалі ж сам Проєкт розрахований як мінімум на півроку.

Висловлюємо слова щирої вдячності організаторам проєкту за організацію цікавої та  змістовної тренінгової сесії, можливість отримання нових знань,  спілкування  та  змогу обміну досвідом між колегами. Тільки в єдності наша сила.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису