30 березня, справжньої теплої весняної суботи,  зібралася команда Молодіжної ради з 10 осіб – усі учасники проєкту "Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад", що виконується ГО "Агенція антикризової підтримки" в рамках Програми "Мріємо та діємо", що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), IREX та партнерами, на чолі з головою Ігорем Хоменком та заступником Артемом Андрющенком. Визначили тему бюджетного моніторингу, активно попрацювали над домашнім завданням. Такі наші зустрічі передбачається проводити щотижня задля активної підготовки до наступної сесії тренінгу у травні. Також одноголосно обрали нового секретаря Молодіжної ради - Олену Чамор, та прийняли до складу відразу 4 нових учасниць.

     Також завершили благодійний збір Молодіжної ради на дизельне паливо для потреб шпиталів та стабілізаційних пунктів на передовій лінії фронту, розбивши Монобанку. Переслали зібрану суму 3155 грн. волонтерці Анні Шкарупі. І вже наступного дня все необхідне волонтерами було доставлено безпосередньо на Схід.

     А наприкінці такого насиченого суботнього дня, за особистим запрошенням Заслуженого діяча культури і мистецтв України Анатолія Кизима, делегація Молодіжної ради завітала на прем'єру його нової вистави до Міжнародного Дня театру, де вручили пам'ятний подарунок. Тож активна діяльність Молодіжної ради триває!

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису