04 квітня відбулися відкриті особисті змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів закладів загальної середньої освіти Сухополов’янської сільської ради. Спортивний захід проходив на базі Дідівського ліцею. У змаганнях взяли участь 116 учнів із Сухополов’янського, Дідівського ліцеїв (із філіями), Білорічицької, Охіньківської ЗОШ І-ІІІ ст., Замістянської гімназії,  а також Заїздської та Валківської ЗОШ І-ІІ ст.

Учасники отримали багато позитивних вражень, емоційного заряду. Юнаки та дівчата різних вікових категорії змагалися на дистанціях 500 м, 1000 м і 2000 м. Нагороджували переможців за І, ІІ, ІІІ місця грамотами і медалями  очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський та начальник відділу освіти, молоді та спорту сільської ради Тетяна Рева.    

Щиро вітаємо переможців! Так тримати! Дякуємо нашим мужнім та незламним ЗСУ за можливість проводити та  брати участь у змаганнях. Тримаймося разом! В єдності та згуртованості наша сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису