Цього разу в рамках профорієнтаційних заходів співробітники Прилуцького районного відділу поліції зустрілася з учнями Срібнянського та Прилуцького ліцею № 13. Поліцейські ближче познайомили ліцеїстів зі своєю професією та з умовами вступу до вишів системи МВС.

Під час зустрічі представники кадрового апарату Прилуцького районного відділу поліції розповіли слухачам про основні функції та завдання, які покладені на співробітників поліції, а також про умови вступу та специфіку навчання у навчальних закладах системи МВС. Ознайомили дітей зі спеціальностями, за якими готують молодих фахівців, переваги професії поліцейського та можливості подальшого працевлаштування в органах Національної поліції України.

У свою чергу інспектори ювенальної превенції розповіли дітям про проблеми суїцидів та навмисних самоушкоджень та наголосили на недопущенні участі в небезпечних молодіжних групах. Правоохоронці закликали молодь любити та цінувати своє життя, адже воно дається лише один раз.

Майбутні випускники активно спілкувалася з поліцейськими й отримувала відповіді на всі поставлені питання.

Ми з радістю запрошуємо всіх, хто хоче приєднатися до поліцейської команди. Заповнити анкету для вступу до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських, можна за посиланням https://osvita.np.gov.ua 

Також за довідками можна звертатись до сектору кадрового забезпечення Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області або за телефоном (04637) 3-02-61

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису