Співробітники ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції завітали з мобільним класом безпеки до учнів Прилуцького ліцею №2. В ігровій формі поліцейські провели для дітей тематичний профілактичний урок.

Під час зустрічі поліцейські розповіли ліцеїстам про правила безпеки на дорозі, дорожні знаки, нагадали правила переходу дороги аби не наражати себе на небезпеку. Також наголосили на необхідності використання світловідбивальних елементів на одязі, аби в темну пору доби бути більш помітними для інших учасників дорожнього руху.

Також діти мали змогу побути поліцейськими, примірявши копії форменого одягу.

Протягом трьох днів мобільний клас безпеки відвідає 5 навчальних закладів Прилук та Прилуцького району аби навчити дітей правилам поведінки та виховати у них відповідальне ставлення до власної безпеки.

Пересувний клас вміщає в собі велику кількість яскравих макетів, прикладних матеріалів та інтерактивних зон, які з цікавістю розглядають діти та краще засвоюють корисну інформацію. А мобільність такого класу дає змогу навчати підростаюче покоління в різних куточках області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису