У рамках проведення з 01 квітня по 30 квітня  весняного місячника на території   населених  пунктів  Сухополов’янської  сільської  ради   сьогодні, 25 квітня,  були проведені заходи з благоустрою в адміністративному центрі громади – с.Сухополова. Як результат, спільними зусиллями працівників та посадовців адмінцентру, відділу «Центр надання адміністративних послуг», працівниками культури, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Сухополов’янського ліцею та закладу дошкільної освіти  «Радість» було приведено до належного санітарного стану та побілено вапняним розчином стовпи вздовж вул.Чернігівської та вул.Шкільної, а також  побілено пішохідну зону мосту по вул.Чернігівській.

         Висловлюємо щиру подяку кожному, хто сьогодні взяв участь у заходах з благоустрою! Суботники на території громади продовжаться. Запрошуємо усіх жителів громади та її гостей активно долучитися до весняних робіт з благоустрою прибудинкових, прилеглих до них територій, паркових зон, вулиць, провулків громади. Благоустрій – це справа всіх і кожного! Спільними зусиллями зробимо нашу громаду затишною та  комфортною для проживання! Тільки згуртовані і єдині ми –  сильні!  Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису