Триває з 01 квітня по 30 квітня  весняний місячник  з благоустрою на території   населених  пунктів  Сухополов’янської  громади. Протягом 23 квітня, 24 квітня та 25 квітня проводилися  заходи з благоустрою на території Заїздського старостинського округу. Тут на під'їздній дорозі на сільське кладовище та на кладовищі активно працювала  спеціалізована техніка комунального підприємства «Добробут»,  а також екскаватор  сільської ради, отриманий  Сухополов’янською громадою у рамках співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА». Також силами робітників по благоустрою були проведені роботи по вирубці порослі, по збору та погрузці  сміття, корчуванні коренів дерев тощо.

Всі працювали у дружній та злагодженій  атмосфері заради єдиної мети  зробити  нашу громаду  чистою, охайною, затишною і комфортною для проживання її жителів та гостей! Суботники на території громади продовжаться. Благоустрій – це справа всіх і кожного! Тільки згуртовані і єдині ми –  сильні!  Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису