Протягом трьох днів співробітники ювенальної превенції Прилуцького районного відділу поліції спільно із співробітниками патрульної поліції та рятувальниками провели спільні безпекові заходи для учнів місцевих ліцеїв № 2,7,13 та Охіньківської загальноосвітньої школи. Правоохоронці під час заняття навчали дітей правилам безпечної поведінки.

«Клас безпеки» – це всеукраїнський проєкт, який має на меті навчання школярів правилам пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмами дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Використовуючи наочність, правоохоронці розповідали дітям про правила дорожнього руху, правила пожежної безпеки, навчили надавати першу домедичну допомогу, а також розказали що робити і куди звертатись при виявленні небезпечних або підозрілих предметів. Також поліцейські нагадали про правила безпечної поведінки в школі, побуті та серед однолітків.

Наприкінці зустрічі правоохоронці закликали учнів не нехтувати елементарними заходами безпеки та наголосили, що при виявленні будь-яких загроз чи небезпеки слід звернутися на лінію 102 або 101.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису