Проводяться роботи з благоустрою також у Валківському старостаті під керівництвом та за особистої участі старости Валківського старостату  Антоніни Нестеренко. Як результат, спільними зусиллями працівників старостату, закладів освіти, культури, небайдужих місцевих жителів були виконані роботи з приведення до належного санітарного стану території старостату, зокрема території Боршенського сільського клубу, дитячих майданчиків тощо. Також вчергове висадили по вул.Молодіжній, надані депутатом сільської ради Валентином Сураєм, в с.Валки 100  саджанців сосни, 15 кущів калини, а також саджанців гортензії та форзиції.  Для виконання заходів з благоустрою також були залучені працівники та спеціалізована техніка КП «Добробут» сільської ради.

         Висловлюємо щиру подяку кожному, хто взяв участь у заходах з благоустрою! Запрошуємо усіх жителів громади активно долучитися до весняних робіт з благоустрою прибудинкових, прилеглих до них територій, паркових зон, вулиць, провулків громади. Благоустрій – це справа всіх і кожного! Тільки згуртовані і єдині ми –  сильні!  Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису