Сухополов’янська громада цілеспрямовано продовжує надавати підтримку Збройним Силам України. 04 травня 2024 року очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський та волонтер Вячеслав Мережко здійснили мрію Максима Харченка (14 років) з м.Прилуки,  передавши FPV  дрон, придбаний за його власні кошти, а також малюнки з найщирішими словами підтримки військовослужбовців, підготовлені Максимом та його сестрою Богданою (9 років) до 116 окремої механізованої бригади (медичної роти), яка базується під м.Куп’янськ (Харківщина). Найрідніша людина Максима та Богдани – їх тато Андрій Харченко теж з початком повномасштабного вторгнення російської федерації  став на захист суверенітету та територіальної цілісності України майстром відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу забезпечення самохідного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи, добровольцем. Але, на жаль,  14 липня 2022 року загинув під час артобстрілу  у ході  виконання бойового завдання в Донецькій області. Війна змінює пріоритети, мрії... Допомога ЗСУ  – це, на сьогодні, головна мета  та напрямок діяльності кожного. Також  наші захисники та захисниці незламних  ЗСУ,  які мужньо та самовіддано захищають суверенітет та територіальну цілісність України та кожного з нас, отримали  найщиріші, найтепліші слова підтримки, поваги та  вдячності.

       Щира вдячність усім, хто  постійно долучається  до збору допомоги для наших захисників, не перестає донатити,  за кожну гривню,  підтримку та побажання. Тільки в єдності наша сила!

          Велика  подяка та доземний уклін  нашим відважним воїнам-захисникам, які  на передовій,  у найгарячіших точках, щодня, відбиваючи атаки ворога, наближають нашу Перемогу.  Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису