💬 «Щодня ми протистоїмо агресору, який прагне знищити Україну як суверенну європейську країну. В єдності ми захищаємо своє право жити вільно. У цей час важливо, як ніколи, продовжити шлях трансформацій, які ведуть Україну до повноправного членства в ЄС і НАТО. Це про наше майбутнє. І я впевнена, що молодь, дорослішання якої припало на дуже непросте десятиліття, своєю стійкістю та енергією дасть нового імпульсу процесу європейської інтеграції та відбудови України. Саме тому, важливо, аби молодь дізнавалась більше про наш рух до ЄС, і ставала частиною великого історичного процесу повернення України до європейської родини», – прокоментувала старт програми Ольга Стефанішина.

☝️Навчання Next Visionaries розпочалось на початку жовтня 2024 року і триватиме до червня 2025 року. Воно складатиметься з понад 45 лекцій з більш як 15 українськими та закордонними експертами, дипломатами, науковцями, філософами, громадськими лідерами, економістами та підприємцями. Також учасники здійснять навчальний візит до Відня.

До участі, згідно попереднього відбору, долучилося 34 учасники з усієї країни.

Проєкт ініційовано EPCTE Фундація (Австрія). Виконавчий партнер в Україні - Internews Ukraine. Медіа партнери проєкту Happy Monday.

🔎Більше про програму тут👉: https://next-visionaries.org/uk/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису