Оголошення про формування складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Сухополов’янській сільській раді

На виконання розпорядження Прилуцької районної військової адміністрації від 13.12.2023 №196 «Про утворення Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Прилуцькій районній державній адміністрації» та з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприянні координації діяльності суб’єктів відносин з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності в  Сухополов’янській сільській раді буде створено Координаційну раду.

Оголошення! Шановні мешканці Піддубівського  старостинського округу!

У п’ятницю, 26 січня 2024 року, об 11.00 в  приміщенні адмінбудівлі   Піддубівського старостинського округу за адресою: с.Пологи, вул. Івана Франка, 29 відбудеться особистий  виїзний прийом  громадян  сільським головою Денисом  Росовським.

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО- САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» СУХОПОЛОВ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ надає первинну медичну допомогу всім мешканцям громади за наступними напрямками: загальна практика сімейна медицина, терапія, педіатрія.

Оголошення! Шановні мешканці Погребівського  старостинського округу!

У п’ятницю, 12 січня 2024 року,  об 11.00 в  приміщенні адмінбудівлі   Погребівського старостинського округу за адресою:  с. Погреби, вул.  Ніжинська, 127 відбудеться особистий  виїзний прийом  громадян  сільським головою Денисом  Росовським.

До уваги жителів Сухополов’янської сільської ради!

КП «ДОРОБУТ» повідомляє, що Законом України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» передбачено підвищення рівня мінімальної заробітної плати з 01.01.2024 року до 7100 грн. (на 5,97%) та з 01.04.2024 року  до 8000 грн. (на 19,4%) Крім  того,  у зв’язку із зростанням  цін на паливно-мастильні матеріали, запчастини,  суттєво збільшуються  витрати підприємства за надані послуги по управлінню побутовими відходами. 

Шановні жителі   Сухополов’янської громади!

В амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2 (с.Манжосівка) комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сухополов’янської сільської ради проводиться перезаключення декларацій до лікарів-терапевтів:    КОРЯЧКО АННИ ІГОРІВНИ та ДЕЛІЯ СЕРГІЯ МИКОЛАЙОВИЧА.

Оголошення! Шановні мешканці Знам’янського  старостинського округу!

28 грудня  2023 року о  10.00 в  приміщенні адмінбудівлі   Знам’янського  старостинського округу за адресою:  с. Знам’янка, вул. Покровська, 7 відбудеться особистий  виїзний прийом  громадян  сільським головою Денисом  Росовським.