УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

У  зв’язку з виконанням ремонтних робіт 20 вересня 2023 року  з 08:00 до 18:30  відбудеться відключення електроенергії в селах:  Дмитрівка, Канівщина, Тихе, Сухоставець, Маціївка, Заудаївське.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

У  зв’язку з виконанням ремонтних робіт 19 вересня 2023 року  з 09:00 до 18:00  відбудеться відключення електроенергії в селі  Петрівське.

До уваги громадян!

В період з 18 по 28 вересня 2023 року буде проводитися імунізація диких м’ясоїдних тварин (лисиць тощо) проти сказу. Створені групи, в склад яких входить ветеринарний лікар, лісник, єгер, мисливець будуть проводити даний захід. Приманка з вакциною — це брикет розміром із сірникову коробку із запахом м'ясокісткового борошна. Вона призначена для споживання лисицями. Коли дика тварина покусує брикет, вакцина потрапляє на слизову оболонку її ротової порожнини й таким чином здійснюється вакцинація. Імунізація буде проведена на території лісових угідь усіх форм власності на визначеній площі, яка погоджена з військовою адміністрацією.

До відома бджолярів!!!

        Відповідно до повідомлення  ТОВ «Агрофірма Миколаївка» з 07 вересня по 09 вересня 2023 року на території Погребівського старостинського округу Сухополов’янської сільської ради  буде проводитися десикація соняшнику. Обробіток буде проводитися препаратом Десат РК цілодобово у безвітряну погоду.

Увага!Тренінг!

Ресурсний центр ГУРТ запрошує усіх зацікавлених здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці.

До відома бджолярів!!!

        Відповідно до повідомлення  ТОВ «Агрікор Холдинг» з 06.09.2023 по 12.09.2023 на  полях ТОВ «Агрікор Холдинг» на території с.Полова буде проводитися десикація соняшнику. Робота буде поводитися у нічний час. Обробіток буде проводитися препаратом десикант-макс.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

У  зв’язку з виконанням ремонтних робіт 06 вересня 2023 року  з 09:00 до 18:00  відбудеться відключення електроенергії в селах:  Боршна ( частково), Переволочна (частково), Колісники, Левки, Маціївка  (частково), Заудаївське.

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!

У  зв’язку з виконанням ремонтних робіт 05 вересня 2023 року  з 10:00 до 18:00  відбудеться відключення електроенергії в селі Петрівське  ( частково).