Сьогодні голова громади Денис Росовський відвідав ФАПи у селах Білорічиця, Погреби, Знам’янка, Мазки, Рудівка, Нетяжино, Канівщина, Малківка, Пологи для забезпечення установ ліками першої необхідності на загальну суму 45 тис. грн. з розрахунку 5 тис. грн. на кожен заклад. Список препаратів було сформовано Центром первинної медико-санітарної допомоги Прилуцького району.

Фото без опису
Величезна подяка за надану грошову допомогу від Білорічицького та Знам’янського старостинських округів Українському Аграрному Холдингу в особі ТОВ «Наташа-Агро», від Нетяжинського старостинського округу - ФГ «Добрий пан», Канівщинського та Малківського старостинських округів – ТОВ «Ресурс-Агро», Піддубівського старостинського округу – ТОВ «Агрікор-Холдинг».
Окрема подяка від Погребівського старостинського округу та працівників ФАПу депутату сільської ради директору ТОВ «Агрофірма «Миколаївка» Мринському Анатолію Івановичу за надану допомогу у підтримці даної установи.
ФАПи Погребівського, Мазківського та Рудівського старостинських округів було забезпечено ліками за рахунок коштів керівництва громади.
Роботу у даному напрямку буде продовжено.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису