18 вересня - День звільнення Прилуччини від нацистських окупантів. Щороку в цей визначний день ми схиляємо голови та вшановуємо пам'ять про воїнів, які віддали своє життя заради миру.

Слава ветеранам, земний уклін і безмірна їм вдячність. Всім тим, хто боронив Україну від страшного ворога, хто відвоював українські землі, жертвуючи своєю кров’ю і життям заради майбутнього. Ті, хто кував перемогу – для нас символ стійкості й оптимізму, любові до рідної землі й служіння народу. Їх героїчний шлях – це невичерпне джерело нашого натхнення, сили духу й віри в щасливе майбутнє України.

Сердечно вітаємо усіх жителів громади з визволенням Прилуччини від фашистських загарбників. Пам’ятаймо, на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, нажаль, багато у нашій державі. Хай завжди на українській землі будуть мир і злагода.

Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський, секретар сільської ради Ольга Євтушенко, працівники Дідовецького старостинського округу вшанували світлу пам'ять загиблих воїнів у день визволення Прилуччини покладанням квітів до Меморіалу слави в селі Манжосівка.

Фото без описуФото без описуФото без опису