З метою популяризації та розвитку футболу серед молоді 22 травня за фінансової підтримки Почесного громадянина міста Прилуки, мецената та благодійника Анатолія Мирошниченка на території смт. Линовиця відбулося урочисте відкриття першого дитячого турніру з футболу команд об’єднаних територіальних громад Прилуцького району та міста Прилуки серед юнаків 2006-2008 років народження.

У відкритті турніру взяли участь перший заступник голови Прилуцької районної державної адміністрації Володимир Чернов, голови об’єднаних територіальних громад та представники організатора турніру. Від Сухополов’янської ОТГ на урочистому відкритті була присутня керуючий справами виконавчого комітету громади Валентина Харченко.

Футбольна команда від Сухополов’янської громади теж взяла участь в турнірі спільно із футбольною командою Ладанської ОТГ. Збірна команда продемонструвала високий рівень гри та командний дух, в результаті гри Сухополова, Ладан - Талалаївка результат 3:1. Вітаємо молодих спортсменів з перемогою!

Відкриття турніру і змагання пройшли на високому рівні. Святкову атмосферу дарували заходу виступи аматорських колективів Прилуцького центру творчості дітей та юнацтва.

Дякуємо всім організаторам турніру і бажаємо нашим футболістам подальших перемог!