Опинилися без роботи та не знаєте з чого почати пошук нової? Зверніться до професіоналів. У службі зайнятості вам допоможуть знайти легальну роботу в Україні відповідно до ваших професійних якостей та побажань. Отож, крокуймо разом до нової роботи!

Крок 1. Разом з вашим кар’ єрним радником складіть індивідуальний план працевлаштування.

Крок 2. До щоденних справ обов'язково додайте перегляд вакансій на сайті державної служби зайнятості. Наразі в межах країни їх понад 57 тисяч, в нашій області налічується близько 900. База вакансій оновлюється щодня.

Усі пропозиції роботи тут: https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/resume

У пошуку обов’язково зазначте регіон. Якщо вас зацікавила вакансія, будь ласка, зверніться до служби зайнятості і назвіть номер пропозиції роботи.

Крок 3. Відвідуйте заходи, які проводять фахівці служби зайнятості, зокрема ярмарки вакансій. Під час карантину, звісно, це онлайн-формат, однак ви маєте можливість поспілкуватися з роботодавцем, почути його вимоги до фахівців, перелік обов’язків, поставити питання щодо графіку, заробітної плати тощо.

І головне, пам’ятайте, що пошук роботи - це не завжди так швидко, як хотілося б. Не опускайте руки після першої відмови! Наполегливість, рішучість, оптимізм, позитивне ставлення до життя скажуть про вас майбутньому роботодавцеві не менше, ніж ідеальне резюме. Успіхів!