03 липня учасники театру естрадної пісні «Позитив» комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, юнацької та студентської молоді «Соняшник», який відбувся в місті Києві за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, а також Міжнародного благодійного фонду «Соняшник».
Юні таланти повернулися з нагородами: дипломи про отримання найвищих нагород конкурсу – Гран-прі у номінації «Вокал» отримали Олександр Юрченко та Аріна Сребродольська; дипломи за перші місця у номінації «Вокал» отримали Юлія Зінченко та Анастасія Мишко; дипломи за зайняті почесні другі місця у номінації «Вокал» у Станіслава Самаля, Даші Миколенко, Діани Брунько та Владислави Сребродольської. Колектив театру естрадної пісні «Позитив» був нагороджений Дипломом за зайняте 1 місце серед колективів, які брали участь у конкурсі. Дякуємо художньому керівнику Надії Ратинській за професіоналізм та підготовку юних вокалістів. Вітаємо наших переможців та пишаємося ними! Так тримати!
Висловлюємо щиру вдячність директору СТОВ «Дружба-Нова» Ігорю Макусі за надану фінансову допомогу для поїздки на конкурс колективу КЗ «Центр культури та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради.