03 липня учасники театру естрадної пісні «Позитив» комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, юнацької та студентської молоді «Соняшник», який відбувся в місті Києві за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, а також Міжнародного благодійного фонду «Соняшник».
Юні таланти повернулися з нагородами: дипломи про отримання найвищих нагород конкурсу – Гран-прі у номінації «Вокал» отримали Олександр Юрченко та Аріна Сребродольська; дипломи за перші місця у номінації «Вокал» отримали Юлія Зінченко та Анастасія Мишко; дипломи за зайняті почесні другі місця у номінації «Вокал» у Станіслава Самаля, Даші Миколенко, Діани Брунько та Владислави Сребродольської. Колектив театру естрадної пісні «Позитив» був нагороджений Дипломом за зайняте 1 місце серед колективів, які брали участь у конкурсі. Дякуємо художньому керівнику Надії Ратинській за професіоналізм та підготовку юних вокалістів. Вітаємо наших переможців та пишаємося ними! Так тримати!
Висловлюємо щиру вдячність директору СТОВ «Дружба-Нова» Ігорю Макусі за надану фінансову допомогу для поїздки на конкурс колективу КЗ «Центр культури та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису