Будні не залишають часу для щастя. Сьогодні місто вимотує так, що навіть вдома не завжди вдається насолодитися спокоєм і комфортом. І що може бути краще відпочинку? Тільки відпочинок на природі, на свіжому, чистому повітрі, далеко від галасливого, запорошеного і метушливого міста!
Чудодійна енергетика рідної природи, смачна українська кухня, привітний персонал, комфортабельні номери, сауна та багато іншого Ви зможете знайти у нас для приємного відпочинку. У нас Ви зможете відпочити з сім'єю або друзями, усамітнитися з коханою людиною або закотити веселе гуляння з численними гостями.
На мальовничій території Центру є численні альтанки, літній бар, ресторан з більярдом, відкритий басейн, дитячий майданчик, сауна з затишною кімнатою відпочинку і басейном.
Центр відпочинку «Княжий» розташований в мальовничому екологічно чистому місці в селі Колісники Чернігівської області в 140 км від Києва.
Станьте нашими гостями, - і Вам гарантований комфортний відпочинок, яскраві враження, заряд позитивною енергетикою і відмінний настрій!
Всі фото нашого затишного центру Ви можете переглянути в фотоальбомі.
#листівкагромади #туризм #прилуччина #ОТГ #готелі #відпочинок #кращілюдиукняжому


Фото без опису