У третю неділю жовтня традиційно відзначається в Україні День працівників харчової промисловості. Напередодні свята, 13 жовтня 2021 року,  Сухополов’янський  сільський голова Денис Росовський  відзначив кращих  працівників  ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» Агропромислового об’єднання імені Івана Супруненка та вручив  Почесні  грамоти за сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників харчової промисловості начальнику відділу збуту Валентині Антоніхіній, технологу Світлані Леоновій, контролеру бригади №1 Ніні Реві, тістомісу хліба бригади №3 Лідії Рудовській, дріжджевару  бригади №1 Тамарі Бутенко, тістомісу булочок бригади №3 Тетяні Конецькій та  тістомісу хліба бригади №4 Олені Науменко. Денис Росовський наголосив на тому, що ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» є одним  із кращих підприємств харчової промисловості у Прилуцькому районі, керівництво якого вдало реалізовує стратегію від лану до столу.

Також вітала представників галузі харчової промисловості заступник голови Прилуцької районної ради Сніжана Головкіна, яка  вручила Грамоти Прилуцької районної ради за сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток підприємства  харчової і переробної промисловості, ініціативність і наполегливість  в досягненні поставленої мети, активну життєву і громадянську позицію директору комерційному Агропромислового об’єднання імені Івана Супруненка ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» Наталії Луполенко та заступнику директора по виробництву Агропромислового об’єднання імені Івана Супруненка ПрАТ «Прилуцький хлібозавод» Наталії Рудоміній.

 Дарували позитивні емоції та музичні вітання представники    комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Сухополов'янської сільської ради. 

Шановні  працівники харчової промисловості, прийміть слова заслуженої подяки, шани і найщиріші вітання! Нехай кожен день приносить Вам нові здобутки і досягнення, а Ваше життя буде щасливим і радісним, родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов'язку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису