9 жовтня 2021 року на сцені Abdullah Sevimçok STK Merkezi в Анталії відбувся V Міжнародний дитячий фестиваль-конкурс талантів «Stars of Turkey» у рамках Міжнародного проєкту «Україна понад усе», організатором якого є Тетяна Козаченко.         На п'ятий ювілейний конкурс завітали юні та зовсім маленькі учасники з України та місцеві колективи. Вокалісти, майстри хореографії, гри на фортепіано та гітарі виконували свої номери, представляючи свої країни, історію, танок та пісню на міжнародному рівні!

          Фестиваль відбувся за підтримки Консульства України в Анталії, «Українській громадській раді» (м. Київ) та ГО «Українська родина» (м.Анталія).

          Вела захід, як і чотири роки поспіль, незмінна й талановита ведуча Наталія Пономаренко (директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради), яка є співзасновником фестивалю. Вітаємо Наталію Миколаївну з нагородою, яку вона заслужено отримала з рук Віти Михайлової – голови ГО «Українська родина», директорки закордонного представництва журналу Business Woman в Туреччині – медаль «ЧАРІВНА СИЛА УКРАЇНИ». Це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована з метою сприяння розвитку громадянської свідомості, для нагородження найкращої половини людства – наших жінок за патріотизм, громадську активність та самовідданість.

Приємно відзначити, що солістка народного театру естради «Позитив» КЗ «Центр культури та дозвілля» Сухополов'янської сільської ради Ліна Овчаренко отримала диплом за I місце в номінації - вокал. Дякуємо художньому керівнику, заслуженому працівнику культури України Надії Ратинській за професіоналізм та  підготовку юних вокалістів. Сухополов'янська громада  щиро вітає своїх  переможців та пишається ними! Так тримати!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису