Традиційно до визначних державних та православних свят  Сухополов’янська громада бере активну участь у благодійних акціях щодо збору  допомоги  та смаколиків воїнам-земляків, які  перебувають на передовій на Східних кордонах нашої держави в Донецькій та Луганській областях..

14 грудня  за участю Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександра Ромашка,  начальника відділу  організаційно-кадрової роботи та з питань цивільного захисту Валерія Петренка, директора Сухополов’янського сільського клубу Любові Загуменник проведена доброчинна акція передачі  посилки для воїнів АТО/ООС до  Дня Святого Миколая.  До збору допомоги долучилися  19 старостинських округів громади та адміністративний центр громади с.Сухополова,  посадовці  структурних підрозділів Сухополов’янської сільської ради, працівники бюджетних установ освіти, медицини, культури,  соціального захисту, суб’єкти господарської діяльності, які працюють на території громади, та небайдужі жителі. Очільник Сухополов’янської громади  Денис Росовський запевнив, що посадовці, жителі громади завжди підтримували і будуть підтримувати українських воїнів та  добровольців, які захищають цілісність і суверенітет  України на Східному кордоні.

Продукти харчування, засоби особистої гігієни, продукти та  смаколики, що були зібрані в рамках проведеної акції, були передані голові   ГО «ПАТРІОТ ПРИЛУКИ» Олександру Дуденку та членам громадської організації  для доставки воїнам-землякам. Висловлюємо щиру подяку усім небайдужим, які взяли участь в акції та надали благодійну допомогу військовослужбовцям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису